0
Закладки (0)
Порівняння товарів 0

Пахощі з лікувальною метою

А ви знали, що аромапалочки можна використовувати з лікувальною метою? Ось уже протягом 5000 років людство тією чи іншою мірою володіє мистецтвом ароматерапії, яке зі стін храмів та культових місць перейшло у звичайні будинки чи спа-салони, набуло не лише ритуальних, а й лікарських функцій. Тепер улюблений аромат Сходу ви можете чути під час медитації, сеансу масажу або заняття йогою у професійних студіях. Думаєте, викурювання ароматичних паличок нічого не означає і це просто частина антуражу? Якраз навпаки! Правильно підібраний запах благотворно впливає на організм, розслабляє або навпаки бадьорить його, і в тандемі з фізичними навантаженнями, дихальними практиками і т.п. дозволяє досягти нових висот в усвідомленні себе та цілого світу. Щоб вибрати натуральні пахощі і красиві підставки до них натисніть тут.

  Але щоб розкрити весь свій потенціал до сприйняття ароматної енергії, зовсім необов'язково записуватися на спеціальні курси або відвідувати школи східної культури. Ми дамо кілька порад щодо застосування ароматичних паличок для лікування вірусних захворювань та відновлення сил після тривалих хвороб.

Які пахощі підійдуть для зцілення душі та тіла

  З попередніх наших оглядів ви вже знаєте, що пахощі бувають пилкові, безосновні (палички та конуси) та вугільні. Всі, крім останнього типу, підійдуть для лікування душі та тіла, адже впливати з користю на організм можуть лише чисті, натуральні запахи. Судіть самі: для виготовлення аромапалочек використовують масалу – тобто подрібнений натуральний квітковий пилок, коріння цілющих рослин, смоли та кору дерев тощо; при запаленні вони дарують витончений природний фіміам, який здатний регулювати артеріальний тиск, нейтралізувати дію стресових факторів та заспокоювати. Будь-яка домішка, добавка, вугільна основа або ще щось спотворює запах, вбиваючи його природність і красу. Так, сучасні технології здатні створювати максимально ідентичні амбре, які не відрізнити від оригіналу. І якщо наш нюх можна провести, то організм та його сприйняття природного не обдуриш, та й чи варто? Адже наша мета – допомогти, налагодити механізми та процеси, які дали збій, потребують опіки та стабілізації. Для цього ми радимо, наприклад, звернути увагу на пилкові пахощі з Індонезії. Щоб використовувати їх максимально ефективно, визначтеся з цілями - що ви хочете поправити у здоров'я, потім підберіть відповідну композицію:

Для нормалізації діяльності нервової системи користуйтеся паличками-адаптогенами. Їхня дія полягає в тому, що вони підвищують комунікабельність, і як наслідок, адаптивність до навколишніх факторів та ситуацій. Серед таких запахів особливо виділяють жасмин, м'яту, троянду та лаванду. Зазначені рослини мають характерну м'якість, яка вбирається організмом як седативний засіб.

для стресостійкості та приведення почуттів до ладу підходять аромасвічі на основі рослин-заспокійників. Так, зверніть увагу на сандалові пахощі різних видів та орхідею, ромашку, композицію зелений чай. Вони діють особливо делікатно, створюючи невидимий бар'єр між вами і проблемами ззовні.

захисний вплив надають усі ладані аромати або букети на основі цього запаху. Від енергетичного вампіризму, при спалахах агресії та ненависті радять викурювати лимон або апельсин, розмарин, іланг-іланг та букети польових та гірських трав з яскраво вираженим терпким післясмаком. Існує повір'я, що такі характерні запахи адекватно сприймають лише люди з чистою аурою та позитивним настроєм.

магнолія, апельсин, пачулі та квіти наг-чампи відносяться до групи запахів-стимуляторів. Обкурювання такими паличками допомагає швидше вийти з депресивних станів, покращити працездатність, пам'ять та задіяти приховані потенціали організму. Така терапія впливає на бадьорість, настрій та загальну концентрацію людини. Поєднання солодощі та нотки кислинки в пахощах з пилку дарують поповнення позитивних почуттів та емоцій.

  Це далеко не повний перелік тонкощів усіляких фіміамів, але таке базове знання є гарною парадигмою для подальших емпіричних аромадосліджень у себе вдома. Обряд обкурювання може стати відмінною традицією, але не слід забувати про запобіжні заходи, а вони тут, як і в будь-яких інших практиках, теж є.

Як правильно палити ароматичні палички вдома

  Пам'ятаємо, що будь-яке самолікування залишається на нашій совісті і, у разі надмірного фанатизму, може зашкодити здоров'ю та призвести до непередбачених результатів. Також не забуваємо про заходи пожежної безпеки: працюючи з вогнем та продуктами згоряння, переконайтеся, що пахощі не доступні дітям, а попіл падає на безпечну поверхню. Такою є спеціальні підставки з дерева, металу та інших матеріалів.


  Майстри фен-шуй, наприклад, радять поєднувати збирання з викурюванням ароматичних паличок. Таким чином, ви очищаєте простір, тіло та душу, як на фізичній

Написати відгук

Увага: HTML не підтримується. Використовуйте звичайний текст.
    Погано           Добре