0
Закладки (0)
Порівняння товарів 0

Штани-алладини стрімко набирають популярності

Вільні шаровари – це насамперед зручність, а також комфорт. Вони є на ринку протягом багатьох років і незмінно користуються великою популярністю як серед жінок, так і серед чоловіків. Легкі штани ідеально підходять для йоги, танців чи повсякденних тренувань. Штани-алладини переважно вільні, просторі, зручні. Ми запрошуємо вас ознайомитися з широким спектром жіночих та чоловічих шаровар у нашому інтернет-магазині Катакалі.

Штани аладини – що це?

     Алладини, також відомі як шаровари або афгані, є популярними у всьому світі брюками, які відрізняються виключно широкими штанинами та заниженою мотнею. Країна їх «походження» – Індія – країна безлічі кольорів, східних візерунків, орнаментів. Їх носили і носять більшість жителів Індії, які цінують комфорт понад усе, навіть у найспекотніші дні. Назва «Алладини» з'явилася невипадково... Саме цей вид штанів носив сам Аладдін, казковий персонаж із Близького Сходу.

Шаровари – дуже універсальний предмет одягу. Поєднання його з курткою, а також з високим підбором створить елегантний стиль для роботи чи ділової зустрічі. Вибір яскравих штанів стане ідеальним вибором людей, які цінують комфорт та оригінальний зовнішній вигляд. Легкі штани також чудово підходять для тренувань. Вони не обмежують рух, дуже зручні, просторі, тому ви постійно відчуватимете себе комфортно.

Чоловічі штани алладини

Афгані – це жіночі чи чоловічі штани?

    Ідеально підходить як для жінок, так і для чоловіків. Потрібно лише підібрати відповідний розмір та малюнок. Вони чудово виглядають як на невисоких, так і на високих людях. Люди низького зросту можуть спробувати доповнити свою цибулю взуттям із вищим підбором. Особливий крій оптично вкорочує фігуру, тому майте це на увазі при створенні вашого образу. Також варто пам'ятати, що яскраві штани найкраще поєднуються із найскромнішим топом. Це збереже правильні пропорції тіла, прилягаючи, додатково наголосить на цьому предметі одягу.

Завдяки легкому матеріалу, що гарантує винятковий комфорт, цей тип штанів також підходить для спорту. Все більше людей використовують їх під час медитації, занять йогою, танцями. Чому? Тому що штани для йоги мають бути повітряними, легкими, як аладини. Ці барвисті тренувальні штани змусять вас почувати себе невимушено, модно, сміливо. Оригінальні дизайни, що рухаються у ритмі танцю, створюють унікальний ефект!

    Танцювальні штани та штани з мотнею для йоги повинні бути виготовлені з високоякісних матеріалів, які «дихають». Комфорт під час тренування, а також правильна циркуляція повітря – це дві речі, які можуть вплинути на самопочуття під час тренування.

Самовиразіться! Кольорові штани з яскравим східним принтом – це пропозиція для людей, які люблять вирізнятися з натовпу, вміють ламати стереотипи. Сучасна міська мода привчила нас до приглушених кольорів, «безпечних» стилів одягу, в яких усі виглядають однаково. З нашими алладін все зовсім інакше! Східні візерунки, яскраві кольори ефективно позбавлять вас від нудьги та буденної сірості, додавши трохи сонця, барвистості, радості у ваше життя.

Індійські афгані – для кого?

Ідеально підхдить як для жінок, так і для чоловіків. Потрібно лише підібрати відповідний розмір та малюнок. Вони чудово виглядають як на невисоких, так і на високих людях. Люди низького зросту можуть спробувати доповнити свою цибулю взуттям із вищим підбором. Особливий крій оптично вкорочує фігуру, тому майте це на увазі при створенні вашого образу. Також варто пам'ятати, що яскраві штани найкраще поєднуються із найскромнішим топом. Це збереже правильні пропорції тіла, прилягаючи, додатково наголосить на цьому предметі одягу.

Ідеальні шаровари для спорту!

Завдяки легкому матеріалу, що гарантує винятковий комфорт, цей тип штанів також підходить для спорту. Все більше людей використовують їх під час медитації, занять йогою, танцями. Чому? Тому що штани для йоги мають бути повітряними, легкими, як аладини. Ці барвисті тренувальні штани змусять вас почувати себе невимушено, модно, сміливо. Оригінальні дизайни, що рухаються у ритмі танцю, створюють унікальний ефект!

Танцювальні штани та штани для йоги мають бути виготовлені з високоякісних матеріалів, які «дихають». Комфорт під час тренування, а також правильна циркуляція повітря – це дві речі, які можуть вплинути на самопочуття під час тренування.

  Жіночі штани алладини сині

  Алладини для чоловіків і жінок в Катакалі

В інтернет-магазині Катакалі ви завжди знайдете широкий вибір стильних жіночих штанів з опущеною мотнею. Оригінальні чоловічі штани алладини є як з богемними візерунками так і спокійні однотонні. Пропонуємо якісні літні штани з бавовни, віскози, поліестру. Шаровари, доступні в нашому магазині, були зроблені в Таїланді, Індії, Китаї, вони є ідеальними для йоги, медитації, танців, легких літніх луків. Виберіть модель, рису

Написати відгук

Увага: HTML не підтримується. Використовуйте звичайний текст.
    Погано           Добре